Дунав Плаза - Русе


Хотел Дунав Плаза предлага на своите клиенти изключително ниво на обслужване и комфорт, съчетани с перфектна локация. Сградата на хотела  е една от емблематичните за град Русе, намираща се на площад Свобода, редом до най-забележителните паметници на културата. Хотелът е разположен непосредствено в административния, културен и търговски център, в близост до всички общински и държавни институции.


Хотел Дунав Плаза разполага с 96 стаи, елегантно декорирани в меки тонове и оборудвани с модерна техника и стилни аксесоари, и с 4 апартамента с уникален и изчистен дизайн.  Всички стаи и апартаменти са с индивидуален контрол на климатичната система, директна телефонна линия, сателитна телевизия, мини бар, сейф, безплатен Wi-Fi интернет.

Луксозен ресторант, зимна и лятна градина, коктейл бар, лоби бар, 2 конферентни зали, трансфер от/до летище Отопени и летище Хенри Коанда в Букурещ, допълнителни услуги като пране, гладене, химическо чистене, рум-сървис, паркинг допълват приятния престой на гостите на комплекса.

Прочети още


Новогодишен пакет 2022/2023 в хотел "Дунав Плаза", Русе

Подарете си Новогодишна приказка в сърцето на Русе! Настаняване с включена закуска и празнична вечеря на 31 декември 2022 г.

Прочети още

градът